Ви відвідуєте SWISS KRONO Ukraine. Змініть веб-сайт, щоб побачити відповідний до свого місцезнаходження контент.
Ваше місцезнаходження: USA
Продовжити
  • Конфіденційність даних

Захист даних та конфіденційність

СПЕЦІАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗАХИСТ ДАНИХ ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ НАШОГО ВЕБ-САЙТУ

 

1. Коротко про захист персональних даних 

1.1. Загальна інформація

Ця інформація надає короткий огляд того, що відбувається з Вашими персональними даними, коли Ви відвідуєте цей веб-сайт.Персональними даними є всі дані, які Ви особисто надаєте для підтвердження Вашої особи або погоджуєтеся надавати.

 

1.2. Збирання та обробка персональних даних

Хто несе відповідальність за збір та обробку персональних даних на цьому веб-сайті?

Ми, ТОВ «СВІСС КРОНО», Україна, Львівська область, м. Кам’янка-Бузька, вул. Я. Мудрого, 62, є володільцем персональних даних, тобто визначаємо мету обробки персональних даних, які Ви надаєте під час відвідування цього веб-сайту www.swisskrono.com/ua-ua.

Під час відвідування на цьому веб-сайті розділу Swiss Krono Group, володільцем персональних даних є SWISS KRONO Tec AG, Museggstrasse 14, 6004 Люцерн, Швейцарія.

 

Яким чином ми збираємо та обробляємо Ваші персональні дані? 

Ваші персональні дані ми та Swiss Krono Group збираємо у два способи:

За допомогою заповнених Вами контактних форм. 

Через автоматичний запис даних, зокрема, технічні дані: інтернет-браузер, операційну систему або час перегляду сторінки під час відвідування веб-сайту у фоновому режимі за допомогою ІТ-систем перерахованих у цій політиці.  Запис цих персональних даних проводиться автоматично, як тільки Ви відвідали цей веб-сайт. 

 

Для чого ми використовуємо Ваші персональні дані? 

Частина зібраних персональних даних використовується для забезпечення безперебійної роботи веб-сайту, а також для аналізу поведінки відвідувача. 

 

Персональні дані дітей

Якщо Вам не виповнилося 16 років, Вам потрібен дозвіл одного з батьків / опікуна перед тим, як надати нам свої персональні дані. Без дозволу заборонено надавати свої персональні дані особам, які не досягли 16 років. 

 

Ваші права

У будь-який час Ви маєте право отримати інформацію про джерела збирання та мету обробки персональних даних. Ви маєте право вимагати змінити або знищити свої персональні дані, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними. Ви маєте право відкликати згоду на обробку персональних даних. Права суб’єкта персональних даних зазначені у статті 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Ви можете звернутись стосовно будь-яких питань щодо захисту персональних даних за адресою:

ТОВ "СВІСС КРОНО"

80400, Україна, Львівська обл., м. Кам’янка-Бузька, вул. Я. Мудрого, 62

Адреса електронної пошти: ua.dataprotection@swisskrono.com

Ви також маєте право звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду.

 

1.3. Інструменти аналізу та інструменти третіх сторін

Під час відвідування цього веб-сайту Ваші дії на сайті аналізуються статистично. Це робиться за допомогою файлів Cookies та програм аналітики. Аналіз Вашої поведінки під час навігації, як правило, проводиться анонімно. На основі навігаційних даних ми не можемо простежити шлях назад до Вас. За Вами залишається право відкликати згоду на обробку персональних даних або зупинити її дію за допомогою відповідних налаштувань у зазначених інструментах в цій політиці. Ви можете заперечити проти цього аналізу або уникнути його, не використовуючи певні інструменти. Детальну інформацію дивись у п.2.3. та у п.6. цієї політики. 

 

 

2. Загальна та обов'язкова інформація 

2.1. Захист персональних даних

Ми, ТОВ «СВІСС КРОНО», відповідально відносимося до захисту Ваших персональних даних. При збереженні персональних даних ми дотримуємось конфіденційності та усіх норм чинного законодавства. 

Під час кожного відвідування цього веб-сайту ми можемо збирати Ваші персональні дані.

Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Дана політика визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки. 

Ми повинні відзначити, що безпека персональних даних під час передачі он-лайн (при спілкуванні електронною поштою) може бути порушена. Повний захист персональних даних від несанкціонованого доступу третіх осіб є неможливий.

 

2.2. Інформація про володільця

Володільцем персональних даних, які Ви надаєте під час відвідування цього веб-сайту https://www.swisskrono.com/ua-ua# є

ТОВ "СВІСС КРОНО"

80400, Україна, Львівська обл., м. Кам’янка-Бузька, вул. Я. Мудрого, 62

Адреса електронної пошти: ua.dataprotection@swisskrono.com.

Володільцем персональних даних, які Ви надаєте під час відвідування розділу Swiss Krono Group цього веб-сайту https://www.swisskrono.com/ch-en#/ є

SWISS KRONO TEC AG

Museggstrasse 14, 6004 Люцерн, Швейцарія

Адреса електронної пошти: dataprotection@swisskrono.com

 

2.3. Відкликання згоди на обробку персональних даних

Операції з обробки персональних даних можливі лише за Вашої згоди. Ви можете відкликати свою згоду у будь-який час. Для цього необхідно надіслати нам повідомлення електронною поштою на адресу, що зазначена у п. 2.2. цієї політики. Обробка персональних даних є законною до моменту відкликання згоди.

 

2.4. Шифрування SSL та TLS

З міркувань безпеки та для захисту передачі змісту повідомлень, які Ви надсилаєте нам, на цьому веб-сайті використовується шифрування SSL та TLS. Ви зможете розпізнати захищене з'єднання по зображенню Коли активовано шифрування SSL v3 або TLS v 1.3.  дані які передаються нам, не зможе прочитати третя особа.

 

2.5. Доступ, зміна, знищення персональних даних

У будь-який час Ви маєте право отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними, вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди. У зв'язку з цим, так і стосовно будь-яких інших питань щодо захисту персональних даних, Ви можете звернутися до нас у будь-який час за адресою, зазначеною у п.2.2.

 

2.6. Заперечення проти рекламних повідомлень

Використання персональних даних для передачі рекламних та інформаційних повідомлень, на які не було надано прямої згоди, не відбувається. Володілець залишає за собою право вжити усі законні дії у разі небажаних розсилок рекламних та інформаційних повідомлень.

 


3. Команда із захисту персональних даних 

Ви можете безпосередньо контактувати з відповідальними особами з організації роботи із захисту персональних даних нашого товариства: 

Адреса електронної пошти: ua.dataprotection@swisskrono.com

 

4. Збирання персональних даних на цьому веб-сайті 

При завантаженні вмісту цього веб-сайту інформація про Ваші вподобання та інтереси одержується за допомогою технологій веб-відстеження чи аналітики та використання файлів Cookie Policy. Таким чином, ми збираємо інформацію про поведінкові дані: який контент Ви обираєте, переглядаєте та завантажуєте на цьому веб-сайті.

 

4.1. Файли cookie

Інтернет-сторінки частково використовують файли cookie. Файли cookie не завдають шкоди Вашому пристрою і не містять комп'ютерних вірусів. Файли cookie служать для того, щоб зробити наші пропозиції зручнішими для відвідувача, ефективнішими та безпечнішими. Сookie - це невеликі текстові файли, які зберігаються на Вашому пристрої та браузері. 

Більшість файлів cookie, які ми використовуємо - це "сеансові файли cookie". Вони автоматично видаляються після закриття цього веб-сайту. Інші файли cookie зберігаються на Вашому пристрої до того часу, поки Ви їх не видалите. Дані файли cookie дозволяють нам розпізнавати Ваш веб-переглядач під час наступного відвідування. 

Ви можете налаштувати свій веб-переглядач так, що Вас проінформують про розміщення будь-яких файлів cookie. Ви можете контролювати доступ файлів cookie в кожному конкретному випадку, приймати файли cookie в певних ситуаціях, взагалі відмовлятися від них або автоматично видаляти всі файли cookie, коли закриваєте браузер. Зверніть увагу, що функціональність цього веб-сайту може бути обмежена при відключенні файлів cookie. 

Файли cookie необхідні для здійснення процесів електронної комунікації або для забезпечення належної роботи певних функцій веб-сайту, якими Ви можете скористатись (наприклад: рекламні та інформаційні повідомлення). Інші файли cookie (файли cookie для аналізу поведінкових даних) описані у п. 6.1. цієї політики.

 

4.2. Файли журналу реєстрації

Провайдер веб-сайту автоматично збирає та зберігає інформацію у файлах журналу реєстрації, які Ваш веб-браузер автоматично надсилає нам.

До них належать: 

•    тип та версія веб-браузера 

•    операційна система, якою Ви користуєтеся 

•    URL-адреса того, хто відвідує цей веб-сайт 

•    ім'я пристрою, з якого здійснюється доступ 

•    час запиту на сервер 

•    IP-адреса 

Зазначені дані не поєднуються з іншими джерелами даних. 

 

4.3. Контактна форма

Коли Ви надсилаєте нам запит або запити за допомогою контактної форми, ми зберігаємо Вашу інформацію у вказаній формі, в тому числі і Ваші контактні дані, для обробки запиту та подальшої комунікації з Вами. Без Вашої згоди ми не передаємо ці дані третім сторонам. 

Таким чином дані, що вводяться у контактну форму, обробляються лише за Вашою згодою (стаття 11 Закону України «Про захист персональних даних»). Ви можете відкликати згоду у будь-який час. Для цього Вам потрібно надіслати нам повідомлення електронною поштою. Обробка персональних даних є законною до моменту відкликання згоди. 

Персональні дані, які Ви ввели у контактну форму, залишаються у нас, допоки Ви не вимагатимете їх знищення або відкличете згоду на обробку персональних даних.

 

4.4. Реєстрація на веб-сайті

Ви можете зареєструватися на цьому веб-сайті для використання додаткових функцій веб-сайту. Ми використовуватимемо Ваші персональні дані лише з метою розробки та формування відповідних пропозицій та послуг (до прикладу семінари, презентації продукції тощо) для яких Ви зареєструвались. Вся інформація, яку ми вимагаємо під час реєстрації, повинна бути надана у повному об’ємі, інакше ми залишаємо за собою право відхилити реєстрацію.


Ми будемо використовувати електронну адресу, зазначену під час реєстрації, для того, щоб повідомляти Вас про будь-які важливі зміни щодо пропозицій, послуг та технічних змін у роботі веб сайту. 

Персональні дані, які введені під час реєстрації, обробляються відповідно до Вашої згоди (стаття 11 Закону України «Про захист персональних даних»). Ви можете відкликати згоду у будь-який час. Для цього Вам потрібно надіслати нам повідомлення електронною поштою. Обробка персональних даних є законною до моменту відкликання згоди. 

Ми зберігаємо Ваші персональні дані, записані під час реєстрації, допоки Ви залишаєтеся зареєстровані на цьому веб-сайті. Ми видаляємо персональні дані після відкликання Вами згоди.

 

4.5 Обробка персональних даних (дані замовника та договірні дані)

Ми збираємо, обробляємо та використовуємо персональні дані лише там, де це потрібно для укладення та виконання правочину, створення контент-орієнтованого дизайну та організації роботи веб-сайту. Згідно з статтею 11 Закону України «Про захист персональних даних» ми маємо право обробляти персональні дані для укладення та виконання правочину чи для здійснення заходів, що передують укладенню правочину. Ми збираємо, обробляємо та використовуємо персональні дані, що стосуються використання цього веб-сайту в Інтернеті лише там, де це потрібно, щоб відвідувач міг користуватися нашими послугами(до прикладу семінари, презентації продукції тощо).

Зібрані персональні дані видаляються після припинення договірних відносин.

 

5. Соціальні медіа 

5.1. Розповсюдження контенту/інформації за допомогою плагінів (Facebook, Google+, Twitter & Co.)

но з цією політикою дозволяється поширювати інформацію з цього веб-сайту у соціальних мережах: Facebook, Twitter або Google+. У зв'язку з цим на веб-сайті використовується інструмент безпечного обміну eRecht24. Цей інструмент пов'язує мережі з користувачами тільки в тому випадку, коли користувач переходить на одну із соціальних мереж за допомогою кліка (натиску) на одну з наступних кнопок. Інструмент eRecht24 не передає автоматично дані користувачів операторам платформ Facebook, Google+, Twitter. Якщо користувач зареєстрований в одній із соціальних мереж і під час відвідування веб-сайту використовує одну з кнопок для соціальних мереж Facebook, Google+, Twitter. з'явиться інформаційне вікно, в якому користувач може підтвердити повідомлення перед відправленням. 

Наші відвідувачі можуть ділитися вмістом веб-сайту у соціальних мережах таким чином, щоб він відповідав політиці соціальних мереж, без можливості операторам соціальних мереж створювати навігаційні профілі відвідувачів веб-сайту.

 

5.2. Плагіни Facebook (кнопка "Подобається та Поділитися")

Плагіни соціальної мережі Facebook, провайдер Facebook Inc., 1 Hacker Way, Менло Парк, Каліфорнія 94025, США інтегровані у цей веб-сайт. Ви можете ідентифікувати плагіни Facebook на цьому веб-сайті за логотипом Facebook та кнопкою "Подобається".

Огляд плагінів Facebook можна знайти на:

www.developers.facebook.com/docs/plugins/

Під час відвідування цього веб-сайту Ваш браузер безпосередньо пов’язується із сервером Facebook через плагін. Таким чином Facebook отримує інформацію про те, що Ви відвідали цей веб-сайт зі своєї IP-адреси. Коли Ви натискаєте кнопку "Подобається" Ви можете пов’язати вміст цього сайту зі своїм профілем. Таким чином Facebook пов’язує Ваше відвідування веб-сайту із Вашим обліковим записом користувача. Ми не збираємо інформації про зміст переданих даних та про те, як вони будуть використовуватися у соціальній мережі Facebook.

Додаткову інформацію можна знайти у Політиці конфіденційності Facebook за адресою:

www.facebook.com/policy.php Якщо Ви не хочете, щоб Facebook пов’язував Ваше відвідування веб-сайту з Вашим обліковим записом користувача Facebook Вам необхідно вийти із свого облікового запису користувача Facebook.

 

5.3 Плагін LinkedIn

Цей веб-сайт використовує функції мережі LinkedIn. Провайдер- корпорація LinkedIn, 2029 Stierlin Court, Mountain View, Каліфорнія, 94043, США. 

Щоразу, коли Ви відвідуєте веб-сайт, що включає функції LinkedIn, відбувається з'єднання з серверами LinkedIn. LinkedIn буде повідомлений про те, що Ви відвідали цей веб-сайт за допомогою Вашої IP-адреси. Коли Ви натиснете кнопку "Рекомендувати" та увійдете до свого облікового запису, LinkedIn зможе пов'язати Ваше відвідування цього веб-сайту із Вашим обліковим записом користувача. Ми не збираємо інформації про зміст переданих даних та про те, як вони будуть використовуватися у мережі LinkedIn. 

Додаткову інформацію можна знайти у Політиці конфіденційності LinkedIn за адресою:

www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

5.4 Плагін Instagram (Like & Share button)

Плагіни соціальної мережі Instagram, постачальник Instagram Inc., 1 Хакер Вей, Менло Парк, Каліфорнія 94025, США інтегровані у наші веб-сайти. Ви можете визначити плагіни Instagram на наших сайтах за логотипом Instagram та кнопкою «Подобається».

Огляд плагінів Instagram можна знайти за адресою:

https://www.instagram.com/developer/embedding/

Коли ви відвідуєте наші сайти, ваш браузер безпосередньо пов’язаний із сервером Instagram через плагін. Це відбувається тоді, коли Instagram отримує інформацію про те, що ви відвідали наш сайт зі своєю IP-адресою. Коли ви натискаєте кнопку "Подобається" Instagram "під час входу в обліковий запис Instagram, ви можете пов’язати вміст наших сайтів зі своїм профілем Instagram. Ось так Instagram може пов’язати ваш візит на наші сайти із вашим обліковим записом користувача. Ми посилаємось на той факт, що ми, як постачальник сторінок, не отримуємо ніякої інформації про зміст переданих даних або про те, як вони будуть використовуватися Instagram.

Додаткову інформацію можна знайти в політиці конфіденційності Instagram за адресою:

https://help.instagram.com/

Якщо ви не хочете, щоб Instagram пов'язував ваш візит на наші сайти з вашим обліковим записом користувача Instagram, будь ласка, вийдіть із свого акаунта користувача Instagram.

 


6. Інструменти аналізу та реклама 

6.1. Google Analytics

Цей веб-сайт використовує функції служби веб-аналітики Google Analytics. Провайдер – Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Каліфорнія 94043, США. 

Google Analytics використовує файли cookie. Сookie – це текстові файли, які зберігаються на Вашому пристрої та дозволяють проаналізувати Ваші поведінкові дані використання веб-сайту. Інформація, яка генерується файлами cookie на основі Вашого використання цього веб-сайту, зазвичай передається та зберігається на сервері Google у США. 
Володілець персональних даних має законний інтерес щодо аналізу поведінки користувачів з метою оптимізації, розробки та формування відповідних пропозицій, послуг та маркетингових матеріалів.

 

Анонімізація IP-адреси 

Ми активували функцію анонімізації IP на цьому веб-сайті. Google використовує цю функцію для скорочення Вашої IP-адреси перед тим, як вона потрапить на сервери, розташовані у США. Тільки у виняткових випадках IP-адреса передається на сервер Google у США і скорочується там. Google використовуватиме цю інформацію для аналізу Вашої поведінки на веб-сайті, формування попереднього звіту про діяльність веб-сайту та надання інших послуг, пов’язаних із використанням веб-сайту та Інтернету для оператора веб-сайту. IP-адреса, передана в контексті Google Analytics, не повинна поєднуватися з іншими даними Google.

 

Плагін браузера 

Ви можете запобігти збереженню файлів cookie, змінивши налаштування програмного забезпечення Вашого браузера, однак при цьому Ви, можливо, не зможете повноцінно користуватися усіма функціями веб-сайту. Також Ви можете запобігти запису даних, які генеруються файлами cookie та даними, які Google пов’язує з Вашим використанням веб-сайту (в тому числі і Вашу IP-адресу). Ви також можете перешкодити обробку зазначених даних Google якщо Ви завантажите та встановите плагін браузера, що доступний за наступним посиланням:

www.tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

 

Відмова від запису персональних даних в Google Analytics 

Ви можете заборонити записувати свої дані в Google Analytics, натиснувши посилання внизу сторінки «ВІДХИЛИТИ».

На даному веб-сайті встановлено відповідний файл cookie, який сигналізує про відмову від запису Ваших даних під час навігації по сайту 

Більше інформації про те, як Google Analytics обробляє персональні дані, можна знайти у Політиці захисту персональних даних Google за посиланням
www.support.google.com/analytics/answer/6004245

 

Демографічні характеристики від Google Analytics 

Цей веб-сайт використовує функцію Google Analytics "демографічні характеристики". Ця функція дозволяє аналізувати інформацію про вік, стать та інтереси відвідувачів веб-сайту. Ці дані накопичуються на сайті Google завдяки таргетованій рекламі (за інтересами), яка відображає інтереси відвідувачів, а також завдяки даним, які надаються третіми сторонами. Ці дані не можуть бути пов’язані з конкретною особою. Ви можете будь-коли відмовитися від функції "демографічні характеристики" шляхом коригування параметрів відображення у своєму обліковому записі Google або взагалі відмовитися від запису Ваших даних в Google Analytics, як описано у пункті "Відмова від запису персональних даних в Google Analytics ".

 

6.2 Google AdSense

Цей веб-сайт використовує Google AdSense - сервіс для інтеграції реклами Google Inc. (“Google”). Провайдер – Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Каліфорнія 94043, США. 

Google AdSense використовує файли cookie - текстові файли, які зберігаються на Вашому пристрої та які дозволяють проаналізувати використання веб-сайту. Google AdSense використовує так-звані веб-маяки (невидима графіка), які дозволяють проводити аналіз трафіку відвідувачів на веб-сторінках цього сайту. 

Інформація (включаючи вашу IP-адресу) створена файлами cookie та веб-маяками стосовно використання цього веб-сайту та кількість демонстрованих рекламних банерів, передається та зберігається на сервері Google у США. Зазначена інформація може передаватися партнерам Google. Однак Google не поєднує Вашу IP-адресу з іншими Вашими збереженими файлами. 

Володілець персональних даних має законне право на аналіз поведінки відвідувачів з метою оптимізації своїх пропозицій, послуг та маркетингових матеріалів. 

Ви можете запобігти збереженню файлів cookie відповідним чином скоригувавши налаштування програмного забезпечення Вашого браузера, однак при цьому Ви, можливо, не зможете повноцінно користуватися усіма функціями веб-сайту. Користуючись даним веб-сайтом Ви погоджуєтесь на збір та обробку Ваших даних сервером Google вищеописаним способом та з вищеописаною метою.

 

6.3 Ремаркетинг Google Analytics

Цей веб-сайт використовує функцію ремаркетингу Google Analytics у поєднанні з функціями Google AdWords та Google DoubleClick, які працюють на будь-яких пристроях. Провайдер –Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Каліфорнія 94043, США. 

Функція ремаркетинг дозволяє пов’язувати цільові групи реклами, створені функцією ремаркетингу Google Analytics, з функціями Google AdWords та Google DoubleClick на будь-яких пристроях. Таким чином рекламний контент, який пов’язаний з інтересами та персоналізованим контентом, адаптований під Вас на основі Вашої поведінки в системі Google в минулому та навігації під час пошуку інформації на будь-якому іншому Вашому пристрої (наприклад мобільному телефоні), відображатиметься на інших пристроях (наприклад планшеті чи комп’ютері). 

Google підключить історію веб-перегляду веб-сторінок і Вашого облікового запису Google для вказаної мети при наданні Вами відповідної згоди. Саме таким чином буде рекламуватися однаковий персоналізований маркетинговий контент на всіх пристроях, на яких Ви увійшли в систему за допомогою свого облікового запису Google. 

Для підтримки функції ремаркетингу Google Analytics записує постійний ідентифікатор користувача Google, який тимчасово пов’язаний з нашими даними Google Analytics, щоб виявити та створити цільові групи для показу реклами на всіх пристроях. 

Ви можете відмовитися від ремаркетингу /присутності цільової реклами на усіх пристроях, відмовившись від персоналізованої реклами у своєму обліковому записі Google. Для цього перейдіть за посиланням нижче: www.google.com/settings/ads/onweb/

Ви можете коригувати або вилучати усі записані дані, які Ви подаєте у своєму обліковому записі Google. Володілець персональних даних має законне право на анонімізований аналіз відвідувачів цього веб-сайту для маркетингових цілей. 
Додаткову інформацію, а також повідомлення про захист даних можна знайти у Політиці конфіденційності Google за адресою:

https://policies.google.com/technologies/ads?hl=uk

 

6.4 Google AdWords та відстеження конверсій Google

Цей веб-сайт використовує Google AdWords. AdWords – програму для реклами в Інтернеті від Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Каліфорнія, 94043, США ("Google"). 

У контексті Google AdWords ми користуємося функцією відстеження конверсій. Коли Ви натискаєте на рекламу, яка опублікована Google, встановлюється файл cookie для відстеження конверсії. Файли cookie – це невеликі текстові файли, які інтернет-браузер зберігає на пристрої користувача. Термін дії цих файлів cookie 30 днів і вони не служать для ідентифікації особи користувача. Коли користувач відвідує певні сторінки веб-сайту, а файл cookie все ще є дійсним, тоді сервер Google і ми можемо побачити, що користувач клікнув на банер реклами і був перенаправлений на цю сторінку.

Кожен замовник Google AdWords отримує різні файли cookie. Файли cookie не можна відстежити через веб-сайти клієнтів AdWords. Інформація, створена за допомогою файлів cookie для відстеження конверсій, служить метою створення статистики конверсій для клієнтів AdWords, які вирішили застосувати відстеження конверсій. Клієнти дізнаються загальну кількість користувачів, які клікнули на рекламний банер та були перенаправлені на сторінку з тегом відстеження конверсій. Однак вони не отримують інформації, за якою можна було б ідентифікувати користувача. Якщо Ви не бажаєте, щоб Вашу діяльність на веб-сайті відстежували, Ви можете відмовитись від збереження файлу cookie для відстеження конверсій Google у налаштуваннях користувача Вашого веб-браузера, тоді Ваші дані не будуть входити до статистики відстеження конверсій. 

Володілець персональних даних має законне право на аналіз поведінки користувачів з метою оптимізації своїх пропозицій, послуг та маркетингових матеріалів. 

Додаткову інформацію про Google AdWords та відстеження конверсій Google можна знайти у Політиці конфіденційності Google:

https://policies.google.com/privacy?hl=uk

Ви можете налаштувати веб-браузер таким чином, щоб Вас повідомляли про будь-які файли cookie. Ви можете приймати файли cookie у кожному конкретному випадку або взагалі відмовитися від них та автоматично видаляти усі файли cookie при закритті веб-браузера. Функціональність цього веб-сайту може бути порушена при відключенні файлів cookie.

 

6.5 Google reCAPTCHA

Цей веб-сайт використовує “Google reCAPTCHA” (далі “reCAPTCHA”). Провайдер – Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Каліфорнія 94043, США (далі - Google).

Система reCAPTCHA використовується для оцінки того, чи вводяться дані на цьому веб-сайті (наприклад, у контактній формі) людиною чи автоматизованою програмою. З цією метою reCAPTCHA аналізує поведінку відвідувачів веб-сайту на основі різних характеристик. Аналіз автоматично ініціюється після відвідування веб-сайту відвідувачем. Для аналізу reCAPTCHA оцінює різну інформацію: IP-адресу, час відвідувача на веб-сайті та рух користувача мишкою. Дані, записані під час аналізу, передаються на сервер Google.

Аналізи reCAPTCHA повністю проводяться у фоновому режимі. Відвідувачі веб-сайтів інформовані про проведення аналізу.

Володілець персональних даних має законне право захищати інформацію, що є на цьому веб-сайті, від автоматизованих шпигунських програм та проти спаму.

Додаткову інформацію про Google reCAPTCHA, а також Політику конфіденційності Google можна знайти за посиланнями нижче:

www.google.com/intl/uk/policies/privacy/ and www.google.com/recaptcha/intro/android.html.

 

7 Електронні інформаційні листи-повідомлення 

7.1 Дані для розсилки інформаційних листів-повідомлень

Якщо Ви бажаєте отримувати інформаційні листи-повідомлення, які пропонуються на цьому веб-сайті, нам потрібна Ваша електронна адреса та інформація, яка дозволяє перевірити, що Ви є власником наданої електронної адреси і що Ви погоджуєтесь отримувати такі листи. Інші Ваші дані не збираються, або збираються на підставі Вашої згоди. Ми використовуємо ці дані лише для надсилання інформаційних листів-повідомлень та не передаємо її третім сторонам. 

Персональні дані, внесені до форми реєстрації на розсилку інформаційних листів-повідомлень, обробляються лише за Вашою згодою (стаття 11 Закону України «Про персональні дані»). Дана згода щодо зберігання персональних даних, електронної адреси та її використання для розсилки інформаційних листів може бути відкликана у будь-який час, перейшовши за посиланням "СКАСУВАТИ ПІДПИСКУ". Обробка персональних даних є законною до моменту відкликання згоди. 

 

8 Плагіни та інструменти 

8.1 YouTube

Цей веб-сайт використовує плагіни веб-сайту YouTube, яким керує Google. Провайдер - YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., Сан-Бруно, Каліфорнія 94066, США. 

Коли Ви відвідуєте веб-сайт з плагіном YouTube, встановлюється з'єднання з серверами YouTube. На сервер YouTube надходить інформація про відвідування цього веб-сайту. 

Якщо до відвідування цього веб-сайту Ви увійшли на свій обліковий запис YouTube, таким чином Ви дозволяєте YouTube безпосередньо пов’язувати Вашу поведінку на сайті зі своїм особистим профілем. Ви можете запобігти цьому шляхом виходу із свого облікового запису YouTube. 

Використання YouTube базується на бажанні створення привабливого відображення наших онлайн-пропозицій.

Додаткову інформацію про обробку персональних даних користувачів можна знайти у Політиці конфіденційності YouTube за адресою:

www.policies.google.com/privacy

 

8.2 Vimeo

Цей веб-сайт використовує плагіни відео порталу Vimeo. Провайдер - Vimeo Inc., 555 West 18th Street, Нью-Йорк, Нью-Йорк 10011, США. 

Коли Ви відвідуєте веб-сайт з плагіном Vimeo, встановлюється з'єднання з сервером Vimeo. На сервер Vimeo надходить інформація про відвідування цього веб-сайту та Vimeo отримує Вашу IP-адресу. Ці процеси відбуваються і тоді коли Ви не ввійшли до Vimeo або не маєте облікового запису Vimeo. Записана на сервері Vimeo інформація передається на сервер Vimeo у США. 
При вході в обліковий запис Vimeo Ви дозволяєте Vimeo безпосередньо пов’язувати Вашу поведінку на сайті із Вашим особистим профілем. Ви можете запобігти цьому шляхом виходу із свого облікового запису Vimeo. 

Додаткову інформацію про обробку персональних даних користувачів можна знайти у Політиці конфіденційності Vimeo за адресою:

https://vimeo.com/privacy

 

8.3 Веб-шрифти Google

Для рівномірного відображення шрифтів цей веб-сайт використовує веб-шрифти надані Google. З метою правильного відображення текстів та шрифтів Ваш браузер завантажує необхідні веб-шрифти в кеш браузера при вході на сторінку. 

Для цього Ваш браузер повинен бути підключений до серверів Google. Таким чином Google дізнається, що Ваша IP-адреса здійснила вхід на цей веб-сайт. Використання веб-шрифтів Google дозволяє забезпечити однаковість і привабливість наших пропозицій, послуг та маркетингових матеріалів. Якщо Ваш браузер не підтримує веб-шрифти, сервер Google використовуватиме шрифт Вашого пристрою 

Додаткову інформацію про веб-шрифти Google можна знайти за адресою:

developers.google.com/fonts/faq
а також у Політиці конфіденційності Google:

https://policies.google.com/privacy?hl=uk

 

8.4 Карти Google Maps

Цей веб-сайт використовує Карти Google Maps через API. Провайдер – Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Каліфорнія 94043, США. 

Для використання функцій карт Google Maps необхідно зберегти Вашу IP-адресу. Зазначена інформація зазвичай передається на сервер Google у США та зберігається там. Ми не здійснюємо контроль над обробкою даних.

Карти Google Maps використовуються з метою відображення наших онлайн-пропозицій та полегшення пошуку визначених на цьому веб-сайті місць. Додаткову інформацію про обробку персональних даних користувачів можна знайти у Політиці конфіденційності Google за адресою:

https://policies.google.com/privacy?hl=uk

 

8.5 Послуга "fonts.com" шрифтів

Цей веб-сайт використовує “fonts.com” - послуги шрифту, провайдер - Linotype GmbH (“fonts.com”), Werner-Reimers-Strasse 2-4, 61352 Bad Homburg, Німеччина (“fonts.com”). При відкритті цього веб-сайту завантажуються файли з сервера “fonts.com” для відображення текстів певним шрифтом. Під час цієї операції Ваша IP-адреса може бути передана на сервер “fonts.com” і збережена в контексті звичайного веб-журналу.

Додаткову інформацію про обробку персональних даних користувачів можна знайти у  політиці конфіденційності "fonts.com:"

https://www.monotype.com/legal/privacy-policy

 

9. . Зміни цієї Політика конфіденційності і захисту персональних даних

Дана Політика конфіденційності і захисту персональних даних востаннє оновлена у грудні 2019 року. З метою відображення будь-яких зміни у способі обробки персональних даних чи вимог чинного законодавства ми можемо вносити зміни до цієї Політики або змінити її. Просимо час від часу стежте за змінами. Будь-які зміни до Політики конфіденційності і захисту персональних даних набирають чинності з дня їх опублікування на цьому веб-сайті. 

ТОВ "СВІСС КРОНО",

80400, Україна, Львівська обл., м.Кам’янка-Бузька, вул.Я.Мудрого, 62,

Адреса електронної пошти: ua.dataprotection@swisskrono.com